MyPath - Vi støtter din karriere og utvikling

MyPath er Manpowers skreddersydde karriere- og utviklingsprogram for et utvalg vikarer som er spesielt motiverte, og som ønsker å utvikle karrieren sin videre med Manpower og våre kunder. I programmet får våre medarbeidere muligheten til støtte og personlig coaching, slik at de bedre kan lykkes med å nå sine personlige karrieremål.

– MyPath-programmet er for Manpower-vikarer som utmerker seg med tydelige ambisjoner for fremtiden. Alle vikarer hos Manpower får god oppfølging, men som deltaker i MyPath får man i tillegg personlig oppfølging av en talentagent og tilgang til en rik, digital læringsportal, sier Thea Magelssen Forsang, prosjektleder for MyPath i Norge.

Mann på jobbintervju

Programmet ble etablert i 2019, og har deltagere fra alle fagområder hos Manpower. I Norge er det rundt 700 vikarer som er tatt opp til programmet. Manpower har et mål om å øke antallet fremover. 

Din egen talentagent
Vikarene som er en del av MyPath får en personlig talentagent som fungerer som en sparringspartner. Talentagenten har jevnlige samtaler og møter med vikarene de har ansvar for. 

– Talentagentene er eksperter på arbeidsmarkedet og karriereveiledning. De har gjennomgått opplæring i et internasjonalt program, og er i stand til å kartlegge kompetanse, personlige styrker og svakheter. De kan også hjelpe med å forstå hvilken karriereretning man ønsker - det er ikke alltid så lett å vite, sier Forsang.

Thea Forsang Manpower
Bilde: Thea Magelssen Forsang, prosjektleder for MyPath i Manpower Norge

Som en del av MyPath får man i tillegg tilgang til PowerYOU, en digital læringsportal med et bredt utvalg av kurs, bøker, læremateriell og muligheter for nettbaserte sertifiseringer. Talentagentene gir veiledning om hvordan portalen best kan brukes til å oppfylle den enkeltes ønsker og karriereplaner.

Initiativ er nøkkelen 
En forutsetning for å bli tatt opp til programmet er å vise initiativ og motivasjon for personlig og profesjonell utvikling. 

– Kandidatene som plukkes ut til MyPath-programmet skal være initiativrike. Vi ønsker dem som er fremoverlente og nysgjerrige. Vi kartlegger allerede under rekrutteringsprosessen hvordan kandidatene prater om fremtidsplanene sine, sier Forsang.  

Manpower er Norges største bemanningsbyrå og samarbeider med over 2000 kunder over hele landet. Som vikar hos Manpower får man muligheten til å opparbeide seg verdifull erfaring gjennom ulike oppdrag. 

Veien til drømmejobben kan kreve innsats, og de fleste må jobbe for å nå karrieremålene sine. Noen ganger innebærer det å ta jobber for å bygge erfaring og styrke kompetanse.

– Drømmejobben kommer kanskje ikke med en gang. Det gjelder å brette opp ermene og se på enhver erfaring som et viktig skritt på veien. Vi verdsetter gode holdninger og en sterk arbeidsmoral, sier Forsang. 

MyPath er et kvalitetsstempel
En nylig spørreundersøkelse som ble gjennomført av Manpower, viser at vikarene er godt fornøyde med MyPath-programmet. 

– Tilbakemeldingene viser at MyPath er til stor hjelp i å finne de riktige oppdragene som kan lede til videre mål. Deltakerne i programmet får utnyttet læringsmulighetene sine. I tillegg opplever mange stor personlig utvikling gjennom å være en del av programmet, sier Forsang.

Forsang påpeker at også kundene er positive til satsingen. 

– Kundene spiller en viktig rolle i utviklingen til deltakerne i MyPath. De gir tilbakemeldinger som talentagenten formidler videre til vikaren. Å ansette vikarer som deltar i MyPath sikrer at man får medarbeidere som er både lærevillige og har ønske om å utvikle seg. MyPath er et kvalitetsstempel både for vikarene og kundene, sier Forsang. 

Les mer om mulighetene i Manpower.